Aletta Jacobsstraat 16

7421 HP Deventer

info@astridvandermaden.nl

M 06 - 81154292

Healing

Een klankschaal is een uniek klankinstrument uit de Himalaya. Ze worden daar in kloosters gebruikt als eetkommen, offerschalen, slaginstrumenten en als geluidsbronnen ter bevordering van ontspanning. Voor een klankschaal worden in de oude traditie 7 metalen gebruikt, elk voor één van de toen gekende planeten. Klankschalen hebben een langdurige klank na het aanslaan met een slagstok. Ze zijn rijk aan boventoonresonanties met trillingspatronen en specifieke zwevingen. Elke klankschaal heeft een eigen karakter, toonzetting en klankkleur.


De werking van een klankschaal
Wanneer een klankschaal aangeslagen wordt met een stok geeft de schaal een geluid, maar de schaal geeft ook een trilling. De trilling van een klankschaal is krachtig en gaat direct door het hele lichaam heenzich. Ons lichaam bestaat voor meer dan 80% uit water. Het gevolg is een innerlijke massage. Een gezond lichaam heeft een frequentie die zuiver is afgestemd en de juiste trilling. Bij een ziekte of een blokkade is deze trilling/frequentie verstoord. Je zit dan niet lekker in je vel of je bent gestresst en krijgt lichamelijke klachten. Door de trilling van de klankschaal zal het lichaam eerst mee trillen met de klankschaal en zodoende meegaan met de harmonische frequentie van de klankschaal. Daarna zal het lichaam weer overgaan in zijn lichaamseigen trillingsfrequentie.

De Gong
Ik werk naast de Klankschalen ook met de grote Chau gong uit het Chinese Wuhan. Deze gong heeft een bijzonder lage trilling en versterkt de Klankschaalhealing. 

De Sjamanendrum
De Sjamanendrum is een bijzonder krachtig en heilig instrument. De drum kan je begeleiden op reizen, naar de andere werelden. Tijdens deze trancereis kun je antwoord krijgen op je vragen en kunnen de dingen duidelijker voor je worden. Deze antwoorden kunnen naar je toe komen in woorden of in de vorm van beelden bv. dieren die jou iets willen vertellen. Door een verhoogde concentratie krijgen de intenties die worden gedacht of uitgesproken, een sterkere werking.


Hoe verloopt een Klankschaalhealing?
De sessie wordt ingeleid door gebruik van mijn sjamanendrum. Daarmee kom je in een diepere laag van bewustzijn. Vervolgens worden de gong en klankschalen ingezet en kun je de weldadige klanken ervaren om tot diepe innerlijke rust te komen. Na afloop een kopje kruidenthee zodat je voldaan naar huis kunt.

Klankschaalsessie voor 1 persoon kost € 35,00 en duurt 50 minuten

Wil je met een groepje komen (maximaal 3 personen) dan is het tarief €20,00 pp

 

 

Geregistreerd lid van “Cirkel”

(Vereniging van Reiki Masters - reg.nr: M 07 / 0469)

Aletta Jacobsstraat 16

7421 HP Deventer

info@astridvandermaden.nl

M 06 - 81154292